Pachete de curs

Start Sailing

Cursul Start Sailing este cursul introductiv de bază pentru începători. Acest curs se desfășoară pe un singur week-end și până la sfârșitul acestuia, se va experimenta conducerea velierului de la timonă, manipularea manevrelor mobile (saule, parame) și se va conștiențiza siguranță la bord. Titularii unui certificat Start Sailing pot obține un certificat de echipaj competent prin completarea cursului la sfârșitul de săptămână următor.

Un week-end Start Sailing este cadoul perfect pentru a da cuiva care vrea să vadă dacă Yachting-ul este pentru el.

Pret: 150 Euro


Competent Crew

Acesta este cursul introductiv de bază atât pentru începători cît si pentru cei care au o anumită experiență, dar nu suficientă. Cursul este planificat pentru a vă oferi cât mai mult distracție și bucurie posibil. În timpul croazierei de 5 zile, veți învăța despre siguranța pe mare și veti intalni o mulțime de oportunități de a conduce velierul de la timonă, de a schimba si regla vele și leagă nodurile esențiale.

Veti fi cazati la bordul velierului pe parcursul cursului. In fiecare noapte vop acosta într-un loc nou, permițându-vă pentru a experimenta deliciile unei adevarate croaziere. Vei vizita marinele la Marea Neagra din Romania, puncte de ancorare și delfini. Seara există timp pentru a vă relaxa și de a reflecta asupra evenimentelor zilei.

Până la sfârșitul acestui curs vei deveni un membru de echipaj competent, care va avea cunoștințe și aptitudini suficiente pentru a fi un membru al echipei util și capabil.

Pret: 400 Euro


Day Skipper

In acest curs veti invăta tehnici practice si teoretice de bază pentru Skipperi. Cursul cuprinde o parte teoretica si un curs de manevra navei cu vele. Finalizarea unui curs teoretic Day Skipper in prealabil, va spori considerabil valoarea acestui curs practic, cu toate că este posibil să se studieze programa la domiciliu, dacă doriți.

Fiecare persoană are ocazia de a naviga și să preia controlul iahtului pe pasajele de coastă scurte. Instructorul este acolo pentru a se asigura că deciziile ce pot fi ezitante pentru Skipper-ul incepător sunt luate în siguranță.

În timpul cursului, vi se va da posibilitatea de a practica tehnici de manipulare a velierului intr-o varietate de situații de acostare ,în timp ce instructorul va acoperi subiecte precum păstrarea cursului, elemente de matelotaj, balansarea velaturii și cum să faci față în situații de urgență.

Un Skipper este total responsabil pentru gestionarea unui iaht, astfel încât cursul include, de asemenea notiuni de meteorologie, verificări de bază ale motorului, planificarea pasajelor, pregătirea iahtului de mare și regulile de drum. În plus, un pasaj de 4 ore de navigatie de noapte este inclus pentru a vă oferi o idee despre pilotajul în întuneric. La sfarsitul acestui curs veti fi pregatit pentru obtinerea permisului de conducator de ambarcatiune cu vele Clasa C. Durata cursului teoretic este de 2 week-end-uri iar cursul practic se desfasoara pe perioada a 2 week-end-uri.

Curs Teoretic 300 Euro
Curs Practic 300 Euro
Ambele cursuri 550 Euro


Costal Skipper

Cursul se concentrează pe tehnicile și abilitățile necesare unui skipper pentru a comanda un iaht pe pasaje care implică luarea deciziilor mai complexe. Planificarea unei croaziere, navigația și pilotajul in conditii de vreme rea . Un pasaj de durată mai lungă, cu un accent special pus pe tehnicile de cart va fi, efectuat pentru a demonstra modul de a gestiona iahtul intr-un astfel de pasaj.

În plus, vi se va da posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile de manevrare a barcii propulsata cu motor si vele. Prepararea iahtului de croazieră pentru navigatia pe vreme rea și navigatia în vizibilitate redusă este, de asemenea discutată și practicată.

Până la sfârșitul acestui curs Skipper-ul va primi suficiente cunoștințe pentru a conduce un iaht în condiții de siguranță pe pasaje lungi de coastă și în larg, de zi și noapte.

Acest curs este potrivit pentru cei care doresc să meargă pe pentru a lua examenul de conducator de ambarcatiune. Candidații trebuie să dețină, de asemenea un certificat de operator radio GMDSS și un certificat de prim ajutor. Durata cursului este de 6 zile.

Pret: 650 Euro


Sail Master

Curs de manevra navei cu vele.

Pret: 650 Euro

Start Sailing

Cursul Start Sailing este cursul introductiv de bază pentru începători. Acest curs se desfășoară pe un singur week-end și până la sfârșitul acestuia, se va experimenta conducerea velierului de la timonă, manipularea manevrelor mobile (saule, parame) și se va conștiențiza siguranță la bord. Titularii unui certificat Start Sailing pot obține un certificat de echipaj competent prin completarea cursului la sfârșitul de săptămână următor.

Un week-end Start Sailing este cadoul perfect pentru a da cuiva care vrea să vadă dacă Yachting-ul este pentru el.

Pret: 150 Euro

seafar-6198s

Competent Crew

Acesta este cursul introductiv de baza atat pentru incepatori cit si pentru cei care au o anumita experienta, dar nu suficienta. Cursul este planificat pentru a va oferi cât mai mult distractie si bucurie posibil. In timpul croazierei de 5 zile, veti invata despre siguranta pe mare si veti intalni o multime de oportunitati de a conduce velierul de la timona, de a schimba si regla vele si leagă nodurile esentiale.

Veti fi cazati la bordul velierului pe parcursul cursului. In fiecare noapte veti acosta intr-un loc nou, oferindu-va ocazia de a experimenta deliciile unei adevarate croaziere. Vei vizita marinele la Marea Neagra din Romania, puncte de ancorare si vei naviga langa delfini. Seara va ofera si timp pentru a va relaxa si pentru a reflecta asupra evenimentelor zilei.

Pana la sfarsitul acestui curs vei deveni un membru de echipaj competent, care va avea cunostinte si aptitudini suficiente pentru a fi un membru al echipei util si capabil.

Pret: 400 Euro

seafar-7588 xs

Day Skipper

In acest curs veti invata tehnici practice si teoretice de baza pentru Skipperi. Cursul cuprinde o parte teoretica si un curs de manevra navei cu vele. Finalizarea unui curs teoretic Day Skipper in prealabil va spori considerabil valoarea acestui curs practic, cu toate ca este posibil sa se studieze programa la domiciliu, daca doriti.

Fiecare persoană are ocazia de a naviga de a prelua controlul yahtului pe pasajele de coasta scurte. Instructorul este acolo pentru a se asigura ca deciziile ce pot fi ezitante pentru Skipper-ul incepator sunt luate in siguranta.

In timpul cursului, vi se va da posibilitatea de a practica tehnici de manipulare a velierului intr-o varietate de situatii de acostare, în timp ce instructorul va acoperi subiecte precum pastrarea cursului, elemente de matelotaj, balansarea velaturii si cum sa faci fata in situatii de urgenta.

Un Skipper este total responsabil pentru gestionarea unui yaht, astfel incât cursul include, de asemenea, notiuni de meteorologie, verificari de baza ale motorului, planificarea pasajelor, pregatirea yahtului de mare si regulile de drum. In plus, un pasaj de 4 ore de navigatie de noapte este inclus pentru a va oferi o idee despre pilotajul în intuneric. La sfarsitul acestui curs veti fi pregatit pentru obtinerea permisului de conducator de ambarcatiune cu vele Clasa C. Durata cursului teoretic este de 2 week-end-uri iar cursul practic se desfasoara pe perioada a 2 week-end-uri.

Curs Teoretic 300 Euro
Curs Practic 300 Euro
Ambele cursuri 550 Euro

seafar grecia -1035
seafar-5897xs

Costal Skipper

Cursul se concentreaza pe tehnicile si abilitatile necesare unui skipper pentru a comanda un yaht pe pasaje care implica luarea deciziilor mai complexe. Planificarea unei croaziere, navigatia si pilotajul in conditii de vreme rea. Un pasaj de durata mai lunga, cu un accent special pus pe tehnicile de cart, va fi efectuat pentru a demonstra modul de a gestiona yachtul intr-un astfel de pasaj.

In plus, vi se va da posibilitatea de a imbunatati abilitatile de manevrare a barcii propulsata cu motor si vele. Prepararea yachtului de croaziera pentru navigatia pe vreme rea și navigatia in vizibilitate redusa este, de asemenea, discutata si practicata.

Pana la sfarsitul acestui curs Skipper-ul va dobandi suficiente cunostinte pentru a conduce un yacht in conditii de siguranta pe pasaje lungi de coasta si în larg, de zi si noapte.

Acest curs este potrivit pentru cei care doresc sa mearga pe pentru a lua examenul de conducator de ambarcatiune. Candidatii trebuie sa detina, de asemenea, un certificat de operator radio GMDSS si un certificat de prim ajutor. Durata cursului este de 6 zile.

Pret: 650 Euro

seafar grecia -6042

Sail Master

Curs de manevra navei cu vele.

Pret: 650 Euro