Despre SeaFar yachting
Oferim o gama completa de cursuri practice si teoretice de navigatie si sailing de croaziera, incepand cu weekend-uri introductive pentru incepatori si cursuri de formare pentru skipperi Ocean Yacht Masters.

In plus, o gama larga de cursuri speciale de o zi sau un week-end sunt disponibile pentru persoane de la toate nivelurile. Oferim, de asemenea, si cursuri dedicate pentru doamne.

Organizam in fiecare an lungi croaziere de vacanta la distanta - pentru cei care doresc sa castige mai multa experienta si sa adune niste mile marine, precum si pentru persoane sau grupuri de persoane care doresc un gust de aventura, oferim croaziere offshore.

Navigarea ar trebui să fie interesanta, placuta si sigura!

Ciprian Rozoleanu

Skipper / Managing partner


Cornel Ciocianu

Skipper / Managing partnerExperienta de neuitat a unei saptamani petrecute pe mare este unica si imposibil de comparat cu orice alta forma clasica de a petrece concediul. Sailling-ul nu mai este de mult un sport rezervat doar elitelor ci, din contra, vacantele pe mare devin din ce in ce mai frecvente in toata lumea. Vacantele petrecute pe veliere combina sarmul local al litoralului, al plajelor insorite si al apelor ca de cristal cu abilitatea de a naviga in locuri ametitor de frumoase, atat pe uscat (in orasele de coasta) cat si pe mare, in golfuri sau insule inaccesibile turistului de rand.

3 motive pentru o croaziera cu echipele noastre:

Libertate totala de explorare.

Redescoperi lumea din jurul tau. Esti liber de orice program, termene limita, trasee predefinite de ghizi. Fiecare zi este o noua aventura iar oportunitatile oferite de mare sunt nelimitate. Poti sa te bucuri de golfuri sau plaje ascunse, explorarea tarmului, vizitarea in fiecare zi a unei marine. Cum ,de altfel, poti sa vizitezi orase istorice, sa faci shopping sau sa te bucuri de beneficiile bucatariei locale.

Probabil ca aceasta este una dintre cele mai flexibile vacante

Ti s-a intamplat in vacantele anterioare sa vrei sa petreci o zi in plus in locul tau preferat sau iti doresti sa stai departe de aglomeratie? Acum nimic nu e mai simplu si, bineinteles, fara sa te preocupe bookingul sau costurile suplimentare

Sailingul este una dintre cele mai discrete si intime metode de a-ti petrece concediul.

In hotelurile de cele mai multe ori aglomerate vei descoperi destul de rar locuri in care te poti bucura de intimitate alaturi de prietenii sau familia ta. Marea nu este aglomerata iar pe propriul yacht te vei putea bucura de toata discretia de care ai nevoie. Poti sa adormi pe punte, admirind in voie cerul instelat, sau te poti opri intr-un golf izolat pentru a lua masa impreuna cu cei dragi. De fapt, pentru a face orice vrei.

Iar daca vei dori o seara mai aglomerata oricand poti sa ancorezi intr-una din marinele locale unde vei gasi o multitudine de restaurante sau cluburi de noapte.

Majoritatea pasionatilor de sailing au aprofundat acest hobby minunat pas cu pas, imbinand in egala masura cunostintele teoretice specifice acestui sport cu experienta practica a navigatiei.

Recomandam clientilor nostri sa-si consolideze cunostintele acumulate prin combinarea programelor de curs cu programele noastre de antrenament.

Antrenamentele pe Marea Neagra pot fi accesate prin participarea la una sau mai multe sesiuni de cate 2 zile. Fiind la o distanta relativa mica de principalele orase din Romania, acest tip de antrenament este extrem de facil de practicat pentru clientii nostri.

In schimb, de departe, croazierele pe Marea Mediterana sunt programele preferate de clientii nostri, fiind oportunitati excelente de acumulare a experientei practice atat pentru aflati in stadiu de initiere dar mai ales pentru cei care vor sa-si imbunatateasca abilitatile.

Un program destul de nou in Romania, dar cu foarte mare succes in tarile cu traditie in navigatie, il reprezinta programul “Seafar Miles Building” disponibil incapand cu 2017 in doua variante: Eforie Nord – Nisipurile de Aur (dus-intors) si Eforie Nord – Kavala (Grecia).

Structura programele Seafar aduce clientilor nostri beneficii imediate fiind o forma foarte placuta prin care obiectivele evenimentului nu numai ca sunt atinse intr-un mod inedit dar si raman in memoria participantilor.

Cum functioneaza programele Seafar:

1. Instrument de marketare pentru client si prospecti

O zi petrecuta pe mare alaturi de cei mai importanti clienti sau prospecti ai companiei creaza cadrul perfect pentru cresterea nivelului de relationare si, de ce nu, pentru a puncta una sau mai multe decizii de business.

2. Reward and recognition

Yachtingul este simbolul perfect compatibil cu excelenta profesionala. Ce poate fi mai ofertant pentru top performerii companiei decat o experienta frumoasa despre care pot povesti cu entuziasm in saptamanile urmatoare? De altfel, ce poate fi mai stimulant pentru cei care nu au reusit inca sa beneficieze de programele voastre de reword&recongnition?

3. Personalizarea brandului

Oamenii sunt obisnuiti sa aprecieze stabilitatea unei companii prin perceptia generata de notorietatea brandului in piata. Putem intari aceasta perceptie facand legatura intre oamenii care stau la baza afacerii. Fie ca vorbim de canale alternative de distributie sau parteneriate de afaceri, prin programele Seafar veti creste nivelul de intimitate de business.

4. PR

Surprindeti-va partenerii de afaceri intr-o zi insorita de vara, in largul marii, intr-o aventura discreta si relaxanta la doar doua ore de Bucuresti. Veti obtine mai mult si mai usor decat dintr-un maraton de sedinte in cele mai sofisticate birouri sau de la cele mai reusite lunch-uri de business in cele mai mondene restaurante.