Ce înseamnă o croazieră Seafar?

Ești absolventul cursurilor de navigație Seafar (sau al oricărei altei școli), dar nu te simți încă perfect confortabil să navighezi în largul mării singur împreună cu familia sau prietenii tăi?

Ai terminat școala de navigație, ai obținut și carnetul de skipper, dar încă mai ai nevoie de antrenament?

Te-ai antrenat deja dar vrei să devii și mai bun?

E firesc. Toți am început la fel și toți ne aducem aminte cu plăcere, dar și cu multe emoții amestecate de prima noastră ieșire sau croazieră pe cont propriu.


Croazierele Seafar durează 7 zile, timp în care ne ocupăm de următoarele lucruri:

1. Recapitulăm cunoștințele de curs până când ne asigurăm că v-au devenit familiare. Facem zilnic acest lucru, atât pe uscat, dimineața când suntem relaxați după micul dejun, dar mai ales după ce ieșim pe mare observând permanent ce se întmplă pe barcă și în jurul nostru.

2. Ne asigurăm că deprinderile voastre practice sunt cel puțin la înălțimea celor teoretice. Vom relua integral partea practică a cursurilor, de această dată skipperul fiind tu, în timp ce personalul școlii va fi doar observator alături de tine.

De ce Grecia?

  • E aproape
  • Au insule frumoase, cu golfuri liniștite, numai bune pentru o vacanță relaxantă
  • Fie că vrei să navighezi, să înoți, să te bronzezi sau chiar să lenevșsti la una din tavernele lor, vremea este perfecta pentru așa ceva
  • Vei observa singur cât de rapid te vei îndrăgosti de marea, porturile, tavernele muzica și mâncarea Grecească
  • Avem loc să practicăm toate manevrele, începând de la acostări în cele mai diverse marine, până la practicarea navigației estimate inclusiv pe timp de noapte

Distrează-te alături de noi pe Marea Egee!

Verifică datele croazierelor noastre sau propune tu unele noi și haide să navigăm pe mare!