ALTE SERVICII

DESCOPERĂ AVENTURA ALĂTURI DE NOI

Inchiriere yacht pentru activitati corporate

CORPORATE SAILING – TEAM BUILDING PE VELIER

 

O activitate eficientă de team building îmbunătățește performanța și comunicarea echipelor dvs., care se află în centrul oricărei afaceri. Nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât să înveți să navighezi cu noi la un eveniment de team building.

Inchiriere yacht pentru petreceri pe mare

PETRECEREA BURLACILOR/BURLĂCIȚELOR PE VELIER

 

 

O petrecere a burlacilor pe un velier nu este doar pentru cei bogați sau celebrii. Petrecerea burlacilor ar trebui să fie o sărbătoare de amintit pentru oricine. Pentru a vă asigura că această petrecere iese cu adevărat in evidență trebuie mai întâi să veniți la mare si să ne contactați. Noi vă așteptăm cu drag. 

Casatorii pe mare

CĂSĂTORII CIVILE PE MARE 

Sărbătoreste dragostea la bordul velierului nostru alături de prieteni și invitați. Noi iți propunem să te căsătorești pe mare. Este o locație specială (în coordonate geografice), și o experiență de neuitat. 

Inchiriere barca Mangalia

INCHIRIERE VELIER CU SKIPPER

 

 Vacanțele noastre pe velier cu skipper sunt personalizate pentru voi, fie că doriți să ridicați velele, fie că doriți să vă relaxați și să vă bucurați de peisaj. Perfect pentru familiile cu copii mici, skiperi cu mai puțină experiență ,navigatori începători sau navigatorii experimentați care doresc doar să petreacă timpul pe mare fără presiunea de a fi la conducere, fără a fi necesară dovada experienței.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Contactează-ne pentru a stabili detaliile sau pentru orice întrebare legată de oferta și desfășurarea activităților.

Vă rugam sa completați corect toate datele pentru a putea procesa corect cererea ta.

Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru procesul de înscriere la curs. 

In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru vă prezenta detaliile cerute.