Pachete de curs

Start Sailing

Cursul Start Sailing este cursul introductiv de bază pentru începători. În cadrul acestui curs de două zile se vor experimenta conducerea velierului de la timonă, manipularea manevrelor mobile (saule, parame) și se va conștientiza siguranța la bord. Titularii unui certificat Start Sailing pot obține un certificat de echipaj competent prin completarea cursului la sfârșitul de săptămână următor.

Un week-end Start Sailing este cadoul perfect pentru cineva care dorește să vadă dacă Yachting-ul chiar este pentru el.

Pret: 150 Euro

seafar-6198s

Competent Crew

Acesta este cursul introductiv de bază atât pentru începători cât și pentru cei care au o anumită experiență, dar nu suficientă. Cursul este planificat pentru a îmbina utilul cu plăcutul - învățare cu relaxare și distracție. În timpul croazierei de 5 zile veți învăța despre siguranța pe mare și veți întâlni o mulțime de oportunități de a conduce velierul de la timonă, de a schimba și regla vele și de a realiza nodurile esențiale.

Veti fi cazati la bordul velierului pe parcursul cursului. In fiecare noapte veti acosta intr-un loc nou, oferindu-va ocazia de a experimenta deliciile unei adevarate croaziere. Vei vizita marinele la Marea Neagra din Romania, puncte de ancorare si vei naviga langa delfini. Seara va ofera si timp pentru a va relaxa si pentru a reflecta asupra evenimentelor zilei.

Pana la sfarsitul acestui curs vei deveni un membru de echipaj competent, care va avea cunostinte si aptitudini suficiente pentru a fi un membru al echipei util si capabil.

Pret: 450 Euro

seafar-7588 xs

Day Skipper

În acest curs veți învăța tehnici practice și teoretice de bază pentru Skipperi. Cursul cuprinde o parte teoretică și un curs de manevră a navei cu vele. Finalizarea unui curs teoretic Day Skipper în prealabil va spori considerabil valoarea acestui curs practic, cu toate că este posibil să se studieze programa la domiciliu, daca doriți.

Fiecare persoană are ocazia de a naviga, de a prelua controlul yahtului pe pasajele de coastă scurte. Instructorul este acolo pentru a se asigura că deciziile ce pot fi ezitante pentru Skipper-ul începător sunt luate în siguranță.

În timpul cursului vi se va da posibilitatea de a practica tehnici de manipulare a velierului în diferite situații de acostare, în timp ce instructorul va acoperi subiecte precum păstrarea cursului, elemente de matelotaj, balansarea velaturii și cum să faci față în situații de urgență.

Un Skipper este total responsabil pentru gestionarea unui yaht, astfel încât cursul include, de asemenea, noțiuni de meteorologie, verificări de bază ale motorului, planificarea pasajelor, pregătirea yahtului de mare și regulile de drum. În plus, un pasaj de 4 ore de navigație de noapte este inclus pentru a vă oferi o idee despre pilotajul în întuneric. La sfârșitul acestui curs veți fi pregătit pentru obținerea permisului de conducător de ambarcațiune cu vele Clasa C. Durata cursului teoretic este de 2 week-end-uri, iar cursul practic se desfășoară pe perioada a alte 2 week-end-uri.

Curs Teoretic 300 Euro
Curs Practic 300 Euro
Ambele cursuri 550 Euro

seafar grecia -1035
seafar-5897xs

Costal Skipper

Cursul se concentrează pe tehnicile și abilitățile necesare unui skipper pentru a comanda un yaht pe pasaje care implică luarea deciziilor mai complexe. Planificarea unei croaziere, navigația și pilotajul în condiții de vreme rea. Un pasaj de durată mai lungă, cu un accent special pus pe tehnicile de cart, va fi efectuat pentru a demonstra și exersa modul de a gestiona yachtul într-un astfel de pasaj.

În plus, vi se va da posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile de manevrare a bărcii propulsata cu motor și vele. Prepararea yachtului de croazieră pentru navigația pe vreme rea și navigația în vizibilitate redusă este, de asemenea, discutată și practicată.

Până la sfârșitul acestui curs Skipper-ul va dobândi suficiente cunoștințe pentru a conduce un yacht în condiții de siguranță pe pasaje lungi de coastă și în larg, de zi și noapte.

Acest curs este potrivit pentru cei care doresc să susțină examenul de conducător de ambarcațiune. Candidații trebuie să dețină, de asemenea, un certificat de operator radio GMDSS și un certificat de prim ajutor. Durata cursului este de 6 zile.

Preț: 650 Euro

seafar grecia -6042

Sail Master

Curs de manevra navei cu vele.

Pret: 650 Euro