Programele corporate SeaFar

Conceptul de Team building SeaFar are ca fundament atat dezvoltarea personala a participantului cat si consolidarea relatiilor in cadrul echipei. Prin contextul creat, participantii vor fi introdusi si captati din ce in ce mai mult de experienta maritima, astfel incat comportamentul lor se va modela treptat de la tiparele relationale existente in mediul de afaceri in care activeaza la unul nou, specific activitatii de yachting.

Ce vor învața participanții

Programele de corporate contribuie în mod semnificativ la imbunatatirea relatiilor inter-colegiale, oferind participantilor, in afara de relaxare, si posibilitatea de a descoperi un hobby deosebit care imbina eleganta si sportivitatea cu distractia pe mare: yachtingul.

Activitatile desfasurate in echipa vor spori atat increderea in sine cat si increderea în colegi. Cu siguranta, un astfel de program va fi apreciat si va armoniza relatia dintre angajat si angajator.

Activitatile organizate de noi pe mare, la bordul barcilor, sunt variate si se pot adapta in functie de preferintele clientilor. Ambarcatiunile noastre sunt moderne, sigure si bine echipate.

Participantii vor invata la un standard ridicat roluri complexe si disciplina in executarea lor. Ei pot aplica ceea ce au invatat in afacerea proprie.

  • Cum sa evalueze o situatie si sa actioneze sub presiune
  • Cum sa lucreze in echipa, cu roluri si responsabilitati
  • Cum sa gestioneze resursele disponibile
  • Mentinerea controlului prin adaptarea actiunilor la situatie
  • Cum sa inteleaga si sa urmeze proceduri standard
  • PLUS: Sentimentul de a naviga pe un velier modern.

Pachetele corporate oferite de noi

Cu o vasta experienta in pregatirea echipajelor, venim cu o serie de pachete potrivite pentru tine