Fii parte din echipa SeaFar

Oferte exclusive

Pentru Echipajul Seafar promovam beneficii suplimentare (de minim 10% – 20%) pentru toate programele Seafar, indiferent de perioada anului. De asemenea veti primi informari pentru toate evenimenetele organizate de noi impreuna cu vouchere gratuite.

Esti special:

In calitate de membru al Echipajului Sefar vei fi tratat cu prioritate. Vei beneficia cu intaietate de programele noastre iar atunci cand e cazul vom crea sau vom adapta calendarul existent in functie de specificul pregatirii tale.

Faci parte dintr-o experienta unica

In primul rand in calitate de membu al Echipajului Seafar vei fi inconjurati de oameni ca tine, caracterizati de inteligenta si simtul umorului, cu initiativa si spirit de aventura, toti motivati de mare, de vant si de dorinta de a descoperi libertatea de a naviga spre noi orizonturi.

Exclusivitatea anturajului

Cu siguranta pe parcursul orelor si zilelor de navigatie nu vei intalni doar oameni cu aceleasi gusturi sau hobby uri ca ale tale. Vei descoperi viitori prieteni sau parteneri de afaceri sau poate, pur si simplu, coechipieri de incredere in viitoarele echipaje din care vei face parte si cu care vei naviga catre destinatii acum poate greu de imaginat.